Leonard De Blende

De reis liet me toe de Scandinavische natuur in al zijn puurheid te ontdekken

Mijn ervaring met Drakkar Outdoor is uitgedraaid op een leuke herinnering die mij tot nu toe nog altijd deugd doet wanneer ik eraan terugdenk. De reis liet me toe de Scandinavische natuur in al zijn puurheid te ontdekken. Het wekte een waar gevoel van rust en vrijheid op.

Nicolas Victor

Een trekking in Noorwegen is stevig, onvoorspelbaar en onvergetelijk mooi

Noorwegen is het land van de machtige fjorden, een overweldigende uitgestrektheid en snelstromende rivieren. Een land van extremen. Een trekking in Noorwegen is stevig, onvoorspelbaar en onvergetelijk mooi. Kamperen aan de rand van een fjord, de mistige ochtenden, de zon op het diepe water. Perfectie!

Tessa Caers

Een kanotocht door Zweden is weer ten volle voelen dat je leeft

Zweden, het land van de oneindige bossen en meren, van stilte en rust, van imponerende elanden en van de schoonheid van de natuur. Een kanotocht door dit alles is als thuiskomen, met vrienden herbronnen, tot rust komen en de verbondenheid voelen met de natuur. Je laten mee glijden door het rustige water of hard werken op de golven om vooruit te komen. Om nadien af te sluiten bij een gezellig kampvuur. Kortom, een kanotocht door Zweden is weer ten volle voelen dat je leeft.

Julie Sap

Het water is er nog zo zuiver, dat het zo gedronken kan worden

Leven op en rond het water, op ritme van de natuur. Zalig!
Als je rond je kijkt, zie je niets dan uitgestrekte meren en bossen. Eventjes helemaal weg van alles, absolute rust.
Fantastisch om gewoon recht uit het meer te drinken. Het water is er nog zo zuiver, dat het zo gedronken kan worden. En dat willen we zo houden! Wassen in het meer doen we alleen met volledig bio-afbreekbare zeep.
Bert Wauters

Batterijen opladen voor een gans jaar

F.A.N.T.A.S.T.I.S.C.H.!
Batterijen laden voor een gans jaar.
Een vakantie waar de zoon een gans jaar van spreekt.
Lander Vanysacker

Ideaal om mijn gedachten te verzetten

Kajakken op de Zweedse meren, genieten van het idyllische landschap, gezellig rond het kampvuur, de geur van het versgebakken brood, weg van alle drukte… Reizen met Drakkar was DE manier om mijn gedachten te verzetten en stil te staan bij de pracht van de natuur. Een echte aanrader!

Christian Pické

Meedrijven op het ritme van de natuur

De drie kanotochten in Zweden blijven mijn favoriete vakanties. Keer op keer kom ik compleet tot rust in deze prachtige omgeving. Het slapen in open lucht, koken op houtvuur, back to basics en meedrijven op het ritme van de natuur maken er telkens weer onovertroffen ervaringen van. Voor wie van onthaasten houdt, is dit een niet te missen kans!