Voor een meerdaagse kanotocht in Zweden of een unieke trekking in Noorwegen is Drakkar Outdoor jouw meest geschikte partner. Drakkar beschikt immers over meer dan 10 jaar ervaring in het begeleiden van kanotochten en trekkings voor individuele deelnemers tot grote groepen en jeugdverenigingen.

Een vaste, bemande basis en doorwinterde begeleiders staan er garant voor dat alles vlot in goede banen verloopt … van het onthaal, materiaalkeuze, planning en begeleiding tot uitgewerkte noodprocedures.

Drakkar Outdoor specialist kanotocht Zweden

Meerdaagse kanotocht Zweden

Drakkar Outdoor wordt jaarlijks door heel wat bekende jeugdverenigingen en sportverenigingen zoals Kazou, Mr. Yeti, Top Vakantie, Sporta, … aangesteld als vertrouwde partner voor het organiseren en begeleiden van meerdaagse kanotochten in Zweden.

Ook als individueel kan je een fantastische kanotocht boeken. Wij bieden immers verschillende formules: met begeleiding, zonder begeleiding, met of zonder transport, all-in formules of net op eigen houtje maar door ons voorzien van degelijk materiaal en een uitgebreide briefing.

Een kanotocht in Zweden is meer dan een outdoor activiteit. Het is een beleving en één worden met de natuur, de rust, de omgeving. Back to basics met wild kamperen, koken op houtvuur, verhalen vertellen, maar ook fun maken. Kortom, een ervaring waar je jaren later nog over vertelt.

Ook voor gezinnen met kinderen?

Voor gezinnen met kleine kinderen hebben we bij Drakkar Outdoor een aparte formule. Zo kan jij als ouder evenzeer onbezorgd genieten, terwijl je weet dat je kinderen in veilige handen zijn. Er zijn extra begeleiders mee zodat niet alles alles super veilig is maar ook opdat het voor de kinderen de meest fantastische ervaring van hun prille leven wordt.

kanotocht zweden gezinnen met kinderen

Een team van ervaren begeleiders

Elke groep wordt begeleid door doorwinterde begeleiders. Zij kennen de regio op hun duimpje en hebben jarenlange ervaring met kanovaren, trekkings en wild kamperen. Zij weten ook onder niet zo gewone omstandigheden telkens een fantastische maaltijd op tafel te toveren. Bovendien worden zij elke jaar opnieuw getraind in EHBO, reddings- en evacuatietechnieken en het opstarten en toepassen van veiligheidsprocedures en noodprocedures. De meeste begeleiders hebben professionele ervaring met het omgaan met kinderen, adolescenten en grote groepen.

Zij vormen de hoekstenen om van elke kanotocht een geslaagd evenement te maken. Het team van Drakkar Outdoor staat garant voor de perfecte mix van fun maken, sereniteit met en respect voor de natuur, respect voor de eigenheid en persoonlijkheid van iedere deelnemer zonder de grotere groepsgeest uit het oog te verliezen en een grote verantwoordelijkheidszin.

Klanten over Drakkar Outdoor