Formules – Kanotocht Zweden
Kanotocht individueel

Individuele kanotocht

Individuele kanotocht

Een individuele kanotocht op kristalheldere meren en rivieren, langs de oever peddelen bij zonsondergang, hout sprokkelen voor het kampvuur? Het kan allemaal!

Heb je ervaring met kanovaren en ben je een outdoor persoon? Dan mag een kanotocht langs dit prachtige natuurgebied zeker niet ontbreken op je to-do list.

Trek er zelf op uit en ervaar per kano de prachtige Zweedse natuur. Maak een korte tussenstop in een klein dorpje langs de oever om enkele dingen in te kopen, sla ‘s avonds je tent op in de vrije natuur en kook dan je eigen potje op een kampvuur. Heerlijk!
Geniet van een rustgevende ervaring in een fantastische omgeving, waarbij natuurbeleving centraal staat.

Ontdek onze verschillende, beschikbare formules hieronder.

Formules – Kanotocht Zweden
kanotocht groepsreis

Kanotocht groepsreis

Kanotocht groepsreis

Drakkar Outdoor organiseert een kano groepsreis waarbij je samen met enthousiaste begeleiders door de fraaie Zweedse natuur trekt. Een kanotocht over prachtige meren, langs tal van kleine eilandjes.

Elke dag de tent op een ander plekje opzetten en genieten van de overweldigende natuur. Natuurlijk is er ook de tijd om te verkennen, te zwemmen, te vissen, je eigen potje te koken en vooral tot rust te komen.

De begeleiders nemen je op sleeptouw en laten je de mooiste plekjes op en rond de verschillende meren zien. Verder maken ze je wegwijs in dit prachtige natuurgebied. Wel op ieder zijn tempo, want het genieten van het samen onderweg zijn is het voornaamste doel.

Formules – Kanotocht Zweden
Kanotocht gezinnen

Kanotocht voor gezinnen

Kanotocht voor gezinnen

Zin in een avontuurlijke gezinsvakantie? Drakkar Outdoor neemt jou en je gezinsleden mee op een heuse kanotocht. Onder intensieve begeleiding, van enthousiaste Vlaamse monitors, ontdek je alle mooiste plekjes op en rond de Zweedse meren en rivieren.

Trek samen met de kinderen de natuur in, slaap in een tent en eet rond het kampvuur! Verleg jullie grenzen als gezin, en groei nog dichter naar elkaar toe tijdens deze unieke kano vakantie. De begeleiders nemen je op sleeptouw en maken jou, en je gezin wegwijs in dit prachtige natuurgebied. Wel op ieder zijn tempo. Het genieten van het samen onderweg zijn is namelijk het voornaamste doel.

Wij staan in voor een volledig georganiseerde kanotocht, waarbij je enkel je persoonlijke bagage dient te voorzien. Drakkar Outdoor regelt het transport, de begeleiding, alle materialen en voeding.

Formules – Kanotocht Zweden
Kindvriendelijke avontuurlijke vakantie

Kindvriendelijke kanotocht

Kindvriendelijke kanotocht

Op zoek naar een kindvriendelijke maar toch avontuurlijke vakantie? Drakkar Outdoor organiseert een kindvriendelijke kanotocht waarbij de tent en proviand mee in de kano gaan!

Ontdek van op het water de prachtige natuur die het Zweedse natuurreservaat te bieden heeft. En sla samen met de kinderen de tent op aan de oever om ‘s avonds al de geluiden van de natuur proberen thuis te brengen, of als een blok in slaap te vallen.

Drakkar Outdoor staat in voor een volledig georganiseerde kanotocht, onder leiding van enthousiaste Vlaamse begeleiders. Zo kan je als gezin genieten van een recreatieve en ontspannende rondreis door de prachtige Zweedse natuur.

Minimum leeftijd van het kind: 9 jaar op het moment van vertrek + vereiste om te kunnen zwemmen. Minimum 1 volwassene per minderjarig kind.

Formules – Kanotocht Zweden
survival bushcraft

Survival & Bushcraft technieken

Survival & Bushcraft technieken

Bushcraft is het leven in en met de natuur. Het is geen survival op zich. Onderweg leer je nieuwe skills die over bushcraft die dicht aanleunen bij survival: vuur maken, voedsel uit de natuur, een noodonderkomen maken, …

Formules – Kanotocht Zweden

Wintervakantie Noorwegen

Wintervakantie Noorwegen

COVID-19 | Onze reizen gaan door!

De huidige regelgeving staat ons helaas niet toe om busreizen te organiseren, maar indien je voor je eigen vervoer zorgt staan we je graag bij om van je reis een droomreis te maken.