Kanotocht voor gezinnen inclusief kano +materiaal + voeding + transport + begeleiding - 10dagen

Kies je vertrekdatum

REISDATUMS BESCHIKBAARHEID PRIJS PLAATSEN OVER
21 juli 2020 - 30 juli 2020 guaranteed € 725
14
Boek nu
28 juli 2020 - 6 augustus 2020 guaranteed € 725
UITVERKOCHT
4 augustus 2020 - 13 augustus 2020 guaranteed € 725
14
Boek nu
Load more
Show less

Drakkar Outdoor neemt jou en je gezinsleden mee op een heuse kanotocht voor gezinnen. Onder intensieve begeleiding, waarbij genieten van het samen onderweg zijn centraal staat, ontdek je alle mooiste plekjes op en rond de Zweedse meren en rivieren. Trek samen met de kinderen de natuur in, slaap in een tent en eet rond het kampvuur!

We zetten elke dag de tent op op een nieuw plekje, om dan ten volle te kunnen genieten van dit prachtige landschap. Verder is er meer dan voldoende tijd voorzien om op verkenning te gaan in de wijde omgeving, een duik te nemen in één van de kristalheldere meren, of gewoon tot rust te komen langs de oever.

Kortom: een combinatie van gezelligheid, avontuur, natuurbeleving, maar ook veel rust. Een onvergetelijke vakantie om te beleven met je gezin.

Drakkar Outdoor zorgt voor:

 • Kano
 • Benodigde materiaal
 • Begeleiding en extra veiligheidsmaatregelen
 • Voedselpakket (bestaande uit onder andere kipfilet, worsten, gehakt, ribbetjes,…).
 • Transport België/Zweden (busrit heen en terug per luxe autobus, diverse opstapplaatsen in Vlaanderen en Brussel)

Minimum leeftijd kinderen: 9 jaar op het moment van vertrek + vereiste om te kunnen zwemmen. Minimum 1 volwassene per minderjarig kind. Dit om de veiligheid op de kanotocht voor gezinnen te garanderen.

€725 (€600 voor kinderen van 9-13 jaar)

 • Huur kano
 • Materiaal
 • Vergunning
 • Voeding
 • Verblijf en gids
 • Transport België/Zweden, heen en terug per luxe autobus (diverse opstapplaatsen in Vlaanderen en Brussel)
Expand/Close
Wat neem ik zeker mee?

– Slaapmat en Slaapzak
– (Warme) kledij
– Regenkledij
– Zwemkledij
-Waterdichte wandelschoenen met voldoende profiel
– Handdoeken
– EHBO-setje (incl. blarenpleisters, sporttape, muggenspray, zonnecrème)
– Identiteitskaart

Welke weersomstandigheden kan ik verwachten?

Zweden kent over het algemeen een mild klimaat, waardoor het vergelijkbaar is met het onze. De zomers kunnen warm zijn met langdurige periodes zonneschijn, maar er is ook kans op regenval. ’s Nachts koelt het iets gemakkelijker af dan bij ons.

Is kano ervaring van belang?

Je hebt geen kano ervaring nodig om deel te nemen aan deze kano tocht. Je krijgt aan de start van de tocht de standaard peddeltechnieken uitgelegd, maar dit heb je snel onder de knie eens je op het water bent. Uiteraard is enige ervaring mooi meegenomen, maar zeker niet vereist.

Welke dieren kun je tegenkomen in de wilde natuur in Zweden?

In de bossen in Zweden leven verschillende diersoorten. Zo leven hier elanden, vossen, otters, beren, wolven en de lynx. Er is echter weinig kans dat deze agressief of gevaarlijk zouden reageren, aangezien ze zelf eerder mensenschuw zijn. Het is dus eerder uitzonderlijk dat je één van deze dieren kan zien, maar er is wel een goede kans op het spotten van sporen. Verder is er ook in het water en in de lucht veel leven. Zo kun je honderden soorten vogels spotten, en zelf vissen op snoek of baars.

Hoe zwaar zijn de kanotochten?

Uiteraard kies je zelf de intensiteit, maar met een goede basisconditie zouden er helemaal geen problemen mogen zijn. De kanotochten gaan grotendeels over meren, waardoor er ook bijna geen stroomversnellingen zijn. Je kan dus gemakkelijk je eigen tempo kiezen. Buiten een plotse weersverandering of regenbui, zijn er geen factoren die een kanotocht zwaarder kunnen maken. En ook hier is makkelijk rekening mee te houden, door kort bij de oever te peddelen en tijdig kamp op te slaan wanneer je merkt dat het weer omslaat.

Je kan je aanvraag via onderstaand formulier versturen.

Prijs vanaf EUR  725/persoon
Groepskorting beschikbaar
Gids voor groepskortingen
725
Totaal 725 EUR